• Augusztus 20-án debütált a Gunfire Games legújabb alkotása a Remnant: From the Ashes
  • A játék eddig hatalmas népszerűségnek örvend
  • A fejlesztők pedig azt nyilatkozták, addig bővítik majd, amíg erre igény van

Augusztus 20-án debütált a Gunfire Games legújabb alkotása, a Remnant: From the Ashes, melyet csak úgy hirdetnek a készítői, hogy ez a Dark Souls, kardok helyett puskákkal. Az elsőre talán kicsit bizarrul hangzó kompozíció végső soron bevált, a játék rengeteg embert vonzott be Steamen, most pedig a fejlesztők azt is elárulták, mit terveznek még hozzáadni az alkotásukhoz a jövőben.

remnant-from-the-ashes-02.jpg

Az első és talán legfontosabb újításnak az úgynevezett adventure mode érkezése mondható, melyet két héttel az indulás utánra, azaz nagyjából szeptember 3-ra, ígérnek a fejlesztők. Ez a kampány teljesítése után válna elérhetővé, segítségével pedig a véletlenszerűen összeállított világ egyes részeit tudnánk újragenerálni, így esélyt kapva arra, hogy megszerezzünk olyan fegyvereket vagy tárgyakat, melyeket a végigjátszás során nem tudtunk.

Az újdonságok sora azonban nem áll le itt: a fejlesztők új világokat, új fegyvereket és új mechanikákat is ígérnek a jövőben, bár ezekről sajnos egyelőre nem árultak el több részletet. Állításuk szerint viszont úgy tekintenek a Remnantra, mint egy stabil alapra, melyre még sokáig lehet építkezni, és egészen addig tervezik is a játék bővítését, amíg a közösségük ezt igényli.