• A Rend egy fantasy MMORPG-túlélő hibrid lesz
  • Korai hozzáférésben még idén tavasszal elérhető lesz Steamen

A Frostkeep Studios hivatalosan mindeddig nem is létezett, pedig már egy jó ideje dolgoznak a volt World of Warcraft fejlesztőit is tömörítő független stúdiónál első játékukon, mely a Rend névre hallgat. A tervek szerint a program még idén tavasszal hozzáférhetővé válik korai hozzáférésben, Steamen, hogy a közösség visszajelzései alapján ne csak saját álmukat, hanem közönségkedvencet alkothasson a csapat.

A játék maga a klasszikus MMORPG és a túlélőjátékok érdekes keveréke lesz, ahol három, egymással és külső fenyegetéssel is szemben álló frakció küzd elsősorban az életbenmaradásért, másodsorban és legfőképpen pedig a “felemelkedésért” - mely alatt leginkább az elragadtatást, megvilágosodást vagy a transzcendenciát érthetjük, magyarán a mennybemenetelt a halál kellemetlen kitérője nélkül, vallás és világnézet szerint.

Reméljük, hogy a nagy tapasztalattal rendelkező brigád (Solomon Lee, Mat Milizia, Jeremy Wood) irányítása alatt egy valóban emlékezetes és jó játék születik, és nem tűnik el a mára már halomban álló túlélő-, és MMO játékok között. A bejelentéshez persze trailer is dukál, hogy azért legyen sejtésünk, hogy mire is számíthatunk.