• Vasárnap rendezik a 41. Képregénybörzét
  • A rendezvényt a KMO Művelődési Központban tartják

A képregényrajongók bizonyára már nagyon rég bekarikázták július 14-ét a naptárban, ekkor kerül megrendezésre ugyanis a 41. Képregénybörze, melynek ezúttal a KMO Művelődési Központ (1191. Bp., Teleki utca 50.) ad otthont. Ahogyan az lenni szokott, ezúttal is számos újdonság debütál majd ezen a rendezvényen - ezek közül tudunk most mutatni néhányat.

  • Kingpin - Önálló sorozatot kap a Megtorló, amely a MAX Comics különszámait tartalmazza, és 100 oldalban mutatja be Frank Castle történetét. Kifejezetten a felnőtt közönségnek szól, akár csak a Prédikátor, amely a Preacher első négy kötetét tartalmazza, 166 oldalban, puha- és keményfedeles változatban egyaránt. Elindul emellett egy új Batman-sorozat is, az Újjászületés, a 64 oldalas képregény kéthavonta fog megjelenni.

kingpinborito1138x524-002.jpg

  • Fumax - Érkezik a Thor: A mennydörgés istene, mely a God of Thunder sorozat 1-11. számában megjelent történetet kínálja egy 272 oldalas kötetben, normál és limitált változatban. Folytatódik a Conan kegyetlen kardja is a Savage Sword of Conan 6-13. számaival, egy 360 oldalas kiadványban. Emellett újra kiadják a teljes Watchmen sorozatot egy 424 oldalas kötet formájában.

fumaxborito1138x524.jpg

  • Vad Virágok Műhely - Folytatódik a Hellboy, méghozzá a hetedik kötettel, mely a Vihar és harag címet viseli, és A nagy vadászatban megkezdett történetet zárja le, 168 oldalban.

hb7.jpg

A 41. Képregénybörze tehát vasárnap, délelőtt 10 órakor nyitja meg a kapuit, a belépő pedig mindössze 500 forint - érdemes lesz kilátogatnia mindenkinek, akit kicsit is érdekel ez a világ. További részleteket az esemény Facebook-oldalán találtok.