A Resident Evil 3 remake-jének bejelentése ugyan még várat magára, de már mindenki tudja, hogy a Capcom jelenleg ezen dolgozik. Viszont lehet, hogy még azelőtt lesz valami újdonság a Resident Evil 2-vel kapcsolatban is, ugyanis a remake steames trófealistáján van egy rejtélyes elem.

Erről a titokzatos EN_name-ről csak annyit tudni, hogy novemberben került fel, a neve nyilvánvalóan placeholder, és még senkinek sem SIkerült feloldania. Gondolhatnánk arra, hogy valami tévedésről van szó, de nem csak a sima, hanem a kizárólag Japánban kapható Cero Z verzió mellé is felkerült ez titokzatos trófea.

Az emberek persze azonnal találgatni kezdtek, és a legkézenfekvőbb magyarázatnak azt tartják, hogy a Capcom hamarosan kiad a Resident Evil 2 remake-je mellé egy új DLC-t. Ezt a feltételezést arra alapozzák, hogy a Ghost Survivors is kapott két trófeát. Egyesek már abban reménykednek, hogy megkapják a fegyverboltos Brad előzménytörténetét, és kiderül, milyen körülmények között kellett elválnia szeretett lányától.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!