A Capcom felfedte, mi lesz a Resident Evil 2 Deluxe Editionban. A kínálat nem túl széles, de a sorozat rajongóit még így is lázba hozhatja. Miért? Mert a csomagban néhány skinen és egy extra fegyveren túl helyet foglal a Resident Evil 2 eredeti zenei albuma is, ami minden rajongó (digitális) polcára odakívánkozik.

De a skinek között is akad nyalánkság, például a Claire-nek szánt Elza Walker motorversenyzős ruha. Hogy ki az az Elza Walker? Nos, eredetileg ő volt a Resident Evil 2 prototípusának, a Reisdent Evil 1.5 női főhőse, a végleges játékra belőle lett Claire Redfield. Leon noiros ruházata pedig a The Evil Withinben szereplő Sebastian Castellanos kinézetét idézi meg.

A Resident Evil 2 remake-jének Deluxe Editionja mindössze 10 dollárral fog többe kerülni a Standard Editionhoz képest, szóval nem lesz nagy érvágás beruházni rá. Ezért cserébe a miénk lehet a kétoldalas borítóval ellátott tok, az említett zene, az “Elza Walker” Claire Costume, a “Military” Claire Costume, a “Noir” Claire Costume, a “Noir” Leon Costume, az “Arklay Sheriff” Leon Costume és az Albert Model Samurai Edge Pistol.

resident-evil-2-deluxe-edition.jpeg