Alig jelent meg a Resident Evil 6, és a Revelationsig (adatlapunkon) is kell még aludni pár napot, hogy tiszteletét tegye PC-n, PS3-on, Xbox 360-on és Wii U-n, máris szárnyra kelt a pletyka, miszerint a Capcom az idei E3-on kívánja bejelenteni a következő, számozás szerint hetedik részt. A szóbeszédet egy pár hete csendben kiszivárgott kép indította el, amelyen a Resident Evil cím mellett méretes 7-es szám, és a „háborúnak most vége” szlogen szerepelt. Ezt követte a nemrég napvilágot látott e-mail, amelyet egy bizonyos Adam Wilde küldött valami Henrynek. „Ahogy korábban telefonon beszéltük, itt van a két vázlat az E3 2013 poszterekről. Még nem véglegesek, de ötleteket adhatnak a plakátok és bannerek kinézetéhez” -- áll az állítólagos levélben, csatolmányában a koncepcióképekkel. A Capcom reakciója minderre a következő volt: „nem kommentáljuk a pletykákat vagy találgatásokat.”

A hetedik rész ilyen korai bejelentése mindenképpen meglepetés lenne, hiszen a Resident Evil 6 vegyes kritikákat kapott a szakmától, és a játékosok sem kapkodták el olyan iramban a játékot, mint ahogy azt a Capcom remélte. Ráadásul nemrég maga a széria gyártásvezetője, Kavata Maszacsika nyilatkozta, hogy ha a Revelations is rosszul teljesít, akkor bizony rebootolják a sorozatot. Ezek után mégis belevágnának a hetedik részbe? Ez bizony jó kérdés, de biztos választ valószínűleg csak júniusban kapunk.

Resident Evil:Relevations -- Megjelenés: 2013. május 24. -- Gépigény: CPU: 2 magos 2400 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 4.0, DX 10 / 256 MB, HDD: 8 GB