Az új, Rage of the Firelands névre hallgató frissítés legnagyobb erénye -- a tartalombővítésen és a hibajavításokon túl -- az, hogy a 14 napos próbaidőszakot eltörölve ingyenessé tette a játékot mindenki számára, de csak a 20. szintig fejleszthetjük a karakterünket, s természetesen nem férünk hozzá mindenhez.

A World of Warcraft Starter Editionben ugyan az alapjáték számos küldetésében részt vehetünk, sőt a Burning Crusade-ben bemutatkozott draenei vagy blood elf faj képviselői is lehetünk, de mivel a felső határ csupán a huszadik szint, így behatároltak a lehetőségeink, ahhoz viszont pont kapunk annyi ízelítőt a játékból, hogy eldönthessük: kell-e ez nekünk, vagy kimaradunk a világot meghódító őrületből.

Ha az előbbi lehetőséget választjuk, digitális úton lehetőségünk van megvenni az alapjátékot és annak első kiegészítőjét csekély 20 dollárért a World of Warcraft: Battle Chest keretében, illetve akkor is teljes értékűre válthatjuk a profilunkat, ha egy boltban vett lemezes példányt aktiválunk.

World of Warcraft Starter Edition -- kipróbálom!