Szépen lassan kezdi kinőni a Call of Duty kereteit a World at Warban bemutatkozott zombis játékmód. Minden egyes rész valami újat adott az ismert és szeretett formulához, a Black Ops II azonban még az eddigieknél is nagyobbat ugrik. Egyrészt az eredetileg mellékes szórakozásnak szánt játékmód most már három részre tagolódik és több játékos számára biztosít véres szórakozást.A zombi mód fő attrakciója a Tranzit, mely legfeljebb négy játékost enged szabadjára egy nagy, nyitott világban. Itt együttműködve, gyalogosan, vagy az alábbi bemutatkozó videóban is látható busszal közlekedhetünk, miközben a zombik ellen kell harcolnunk értékes tárgyak (összeszerelhető fegyverek és felszerelések) után kutatva. Persze ha valakinek ehhez nem fűlik a foga, akkor ebből a világból a két másik játékmód nyílik meg.

Az egyik a hagyományos hordamód, melyben a körről körre egyre nagyobb számban támadó élőhalottak seregét kell visszavernünk azzal, hogy elbarikádozzuk magunkat, majd kiszaladunk fegyverekért és fejlesztésekért, mindezt pedig a Tranzit elkülönített, egyedire szabott egységeiben tehetjük. A másik mód egy kicsivel érdekesebb, hiszen itt két, négy fős csapat verseng egymással. A Grief játékmódban a Tranzit teljes világa előttünk áll, a feladatunk pedig az, hogy tovább maradjunk életben, mint a másik csapat, miközben egymásnak nem árthatunk, csak a zombikat terelhetjük feléjük.A meccsek során mutatott teljesítményünket, s annak minden statisztikáját a játék figyeli, s ez alapján nemcsak a raglista megfelelő helyére tesz fel, hanem a képességeinknek fényében igyekszik a lehető legjobb társat kiválasztani a matchmaking során. Ha azonban nem akarunk idegenek ellen játszani, vagy éppen a saját szájízünk szerint akarjuk beállítani a hentelést, lehetőségünk van arra, hogy egyedi mérkőzéseket állítsunk be.

A Treyarch mellesleg nem erősítette meg, hogy milyen korszakban játszódik a zombis mód, ezt a rajongókra bízzák, akik már így is remek munkát végeztek egy nagyjából épkézláb átívelő sztori megálmodásában. A csapat továbbá még több játékmódot és új zombikat is ígért, illetve az őrült meglepetések sem fognak elmaradni.