• Ingyenes a Rise of the Tomb Raider
  • Két Lara Croft-játék is jön Switch-re
  • IOS-re megjelenik a Tomb Raider Reloaded

25 éve már, hogy Lara Croft napvilágot látott, ennek alkalmából jelentették be, hogy a 2010-es Lara Croft and the Guardian of Light és a 2014-es  Lara Croft and the Temple of Osiris 2022-ben megjelenik Switch-re. A portokon a Rome: Total War remasterelését is elvégző Feral Interactive dolgozik.

Továbbá az Amazon Prime előfizetők, szintén az évforduló okán, november 1-től 14-ig ingyenesen bezsákolhatják a 2015-ös Rise of the Tomb Raider PC-s változatát. Ez a rebootolt sorozat második felvonása, amiben Lara apja nyomdokaiba lépve Szibériába látogat, hogy meglelje az örökélet titkát. Nyomában pedig ott lohol a mindenre elszánt Trinity.

További hír, hogy jövőre jön az arcade stílusú Tomb Raider Reloaded iOS-re, aminek egyik különlegessége az lesz, hogy a játékosok választhatják ki Lara hangját. A lehetőségek között ott lesz Alumnae Shelley Blond, Lady Croft eredeti hangja; Judith Gibbins, aki a Tomb Raider 2-3-ban kölcsönözte a régésznő hangját; Jonell Elliott a Tomb Raider: The Last Revelationből, a Chroniclesből és a The Angel of Darkness-ből; valamint Keeley Hawes, aki a Legendben, az Anniversary-ban, az Underworld és a fent említett két Lara Croft-játékban szólaltatta meg hősnőnket.