A többé-kevésbé egyszemélyes projektként megvalósult Ghost of a Tale konzolos verzióira jó ideje várunk már, hiszen lassan egy éve már annak, hogy elkészült az egeres akció-RPG PC-s változata. És bár egy ideje már úgy tűnt, hogy februárban végre megérkeznek a PS4 és Xbox One verziók, most ismét csúszásról kell beszámolnunk.

ghostofatale.jpg

Öröm az ürömben, hogy jelen állás szerint úgy tűnik, csak néhány héttel kell tovább várnunk a konzolos portokra: Lionel "Seith" Gallat a hivatalos oldalon a legfrissebb blogbejegyzésben elárulta, hogy a PS4 és Xbox One verziók (egy nap híján) a PC-s megjelenés első évfordulóján, március 12-én fognak debütálni.

Fontos tudnivaló, hogy PS4 Pro és Xbox One X esetében magasabb minőségű textúrákra és felbontásra számíthatunk majd, míg a framerate terén minden platformon 30 fps-t céloznak meg. Ami pedig az árcédulát illeti: a játék ára továbbra is 25 euró lesz, ám Xbox One-on a Preview időszakban 5 eurós kedvezménnyel vásárolható meg a Ghost of a Tale, úgyhogy ha érdekel, akkor érdemes már most lecsapni rá.

Kedvcsináló gyanánt egy friss trailerrel is tudunk szolgálni, melyben a Ghost of a Tale PS4 verzióját láthatjátok mozgásban.