Nem valami jó Ausztráliában élő Saints Row-rajongónak lenni, hiszen a sorozat legújabb része csak csonkítások útján jelenhet meg, most pedig kiderült, hogy ez a verzió nem kompatibilis a nemzetközi, normálisnak tekinthető változattal, így nincs kooperatív módra lehetőség egy tengerentúli cimborával. 

A hírt maga a Volition Inc. csapata jelentette be, akik elmondták azt is, hogy nagyon szerettek volna a világ minden pontján azonos tartalmat nyújtó játékot kiadni, de erre nem volt lehetőségük, így már megint az ausztrál játékosok húzták a rövidebbet.

A Saints Row 4 Ausztráliában csak harmadik próbálkozásra tudott pozitív elbíráláshoz jutni, s ezt is csak akkor, miután a fejlesztők kivágtak mintegy 20 percnyi játékidőnek megfelelő missziót, ebben ugyanis földönkívüli narkotikumok szerepeltek, ami zavarták a híresen szőrösszívű bírákat. Érdekesség, hogy a szomszédos Új-Zélandban viszont már módosítások nélkül jelenhet meg a játék, s lehetőség van importra is, de ennek jogi buktatói vannak, hiszen ekkor egy korhatár-besorolás nélküli, kvázi tiltólistás játékot hozat be az ember az országba.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Saints Row 4 -- Megjelenés: 2013. augusztus 23. -- Gépigény: nem ismert