A Volition Inc. új videót adott ki a Saints Row 4-hez, s ezúttal egy fejlesztői naplóval örvendeztettek meg minket, melyben a csapat arról beszélt, hogy a legújabb játékuk valójában nem más, mint egy szerelmes levél a rajongóknak, hiszen nélkülük nem tarthatnának itt -- az első két Saints Row sikere nélkül nem lehetett volna Saints Row 3, s ha az nem durran nagyot, akkor most a negyedik rész közeledtét sem várhatnánk.

Minden tehát a rajongóknak köszönhető, akik meglátták az érdekeset az eredeti játékban, s ki is tartottak mellette, mikor a készítők agya ledobta az ékszíjat, és furcsábbnál furcsább ötletekkel álltak elő, mely most a negyedik részben látszik igazán kicsúcsosodni. Ez persze a sorozat előnye, ami megkülönbözteti a többitől, s ha sasrepülők, meg anális szondák kellenek a sikerhez, én azt mondom hajrá, legalább biztosan nem sütheti rájuk senki a GTA-klón jelzőt.

A Saints Row 4 egyébként némi módosítások után megjelenhet Ausztráliában is. A csapat két sikertelen próbálkozás után végre kiharcolt egy MA 15+-os értékelést, de ehhez el kellett távolítani azt a bizonyos mellékküldetést, amiben a bírákat zavaró idegen narkotikumok feltűntek -- ez húszpercnyi játékidőnek felel meg.

Saints Row 4 -- Megjelenés: 2013. augusztus 23. -- Gépigény: nem ismert