• Május végén jelen meg a Saints Row: The Third Remastered
  • Ami abszolút jól futott a gépeken
  • Egészen egy nemrég kiadott frissítésig

Idén májusban futott be a Saints Row: The Third Remastered, mely egy kifejezetten jól sikerült felújításnak mondható. A remastered verzió valóban alaposan feljavította az eredeti játékot, ráadásul technikailag is nagyon rendben volt, és úgy futott minden platformon, mint az álom. Ennek az áldásos állapotnak nemrég azonban véget vetett egy frissítés, ami egy az egyben kinyírta a PC-s verziót sokaknál.

A frissítés telepítése óta ugyanis sok játékos a legkülönfélébb bugokra panaszkodik. A Saints Row: The Third Remastered mostantól például csak 67 fps-ig hajlandó elmenni, ami elsősorban a durvább képfrissítéssel operáló monitorok tulajainak lehet kényelmetlen, ezen túl pedig gond van a hangokkal, és az MI sincs mindig a helyzet magaslatán újabban.

A helyzet már csak azért is bosszantó, mert a fenti hibákat elég kevés helyen lehet jelezni: Epic Store exkluzív címről lévén szó a Saints Row: The Third Remasterednek nincs hivatalos áruházi fóruma, így a játékosok nem csinálhatnak sok mindent azon túl, hogy e-mailekkel bombázzák a Deep Silvert. Nálatok is jelentkeztek a fenti hibák nemrég?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!