• A Reborn egy idős nőről szól, aki halála után új világba csöppen és férje keresésére indul
  • Egyelőre nem tudni, hogy Bullock újabb főszerepet vállal vagy csak producerként vesz részt a produkcióban
  • Jason Batemen (Ozark) netflixes filmet készít egy elhagyatott filmstúdióban ragadt családról, akik körül életre kelnek a régi filmek díszletei

Jason Bateman épp egy HBO-os Stephen King sorozatadaptáción dolgozik, ám közben újra elkötelezte magát a Netflixnek (korábban az Ozark néhány részét is ő rendezte). A The Hollywood Reporter információi szerint filmet készítenek egy elhagyatott filmstúdióban ragadt családról, akik körül életre kelnek a régi filmek díszletei. A forgatókönyvet az Éjszakai játék szkriptjét jegyző Mark Perez írhatja. A cím és a premier időpontja egyelőre ismeretlen.

Konkrétabb netflixes filmtervvel jelentkezik a Madarak a dobozban sikerét meglovagló Sandra Bullock. Jóllehet egyelőre nem tudni, hogy vállal-e újabb főszerepet vagy csak producerként felügyeli a Reborn készítését. Mark Millar képregénye (amit egyébként saját maga ír filmre) egy idős nőről szól, aki halála után egy új, a jók és gonoszok örök harcától övezett világba csöppen, és férje keresésére indul. A rendezői székbe Chris McKay (Lego Batman – A film) ül.

birdbdox-2.jpg