A horrorrajongóknak hazánkban egy darabig kifejezetten jó dolguk volt, hiszen a Fangoria Horrormagazin idejében nemcsak dedikált magazin jelent meg számukra, de ahhoz akár exkluzív DVD-kiadvánnyal együtt is hozzájuthattak, valamint ebben az időszakban a nagyobb kiadók is egészen sok klasszikus és új horrrorfilmet jelentettek meg. Sőt, néhány kisebb kiadó is alakult, amelyek a rétegfilmekkel foglalkoztak. Ez a korszak azonban sajnos véget ért, és már a PC Guru házán belül született Borzongás sem tudta visszahozni, de ettől függetlenül mindig van valaki, aki a zsáner szeretetét igyekszik egy üzleti vállalkozásba beleépíteni. Az ADS oldaláról így született meg a Scream!, avagy a hazai horrorcsatorna, amely streaming oldalról kínálja a borzongáshoz való alapanyagot.

pcguru-screamhu-ads-horror-horrorfilmek-stream-ajanlat-mozifilm-premier-szomorusag-ghostland-sikoly-zombik-gonosz-2.jpg

Hogyan sikoltsunk? Hangosan!

De mi is a Scream.hu? Lényegében egy asztali gépekről és okoseszközökről egyaránt elérhető oldal, amin keresztül előfizetéssel több mint 250 filmet nézhetünk meg, és bár TV-s applikációval nem rendelkezik a szolgáltatás, ezt okostelefonról egy gombnyomással, avagy a megosztással meg tudjuk oldani. Innentől kezdve pedig mindenféle problémától mentesen indulhat az éjszakai horror-maraton, már csak egy-két adag popcornt kell bekészíteni. Ráadásul, ha azt vesszük, akkor még ezt is a Scream.hu állja, elvégre a hűségidő nélküli előfizetésre havi 990 forintos összegért nevezhetünk be, ami manapság szinte már nevetségesen olcsónak számít, ebből az összegből ugyanis egyetlen mozifilmre sem futja.

pcguru-screamhu-ads-horror-horrorfilmek-stream-ajanlat-mozifilm-premier-szomorusag-ghostland-zombiexpressz-busan-sikoly-zombik-gonosz-3.jpg

(Képek: Scream.hu)

A kínálatban nem mellesleg olyan modern klasszikusokat is megtalálhatunk, mint a spanyol REC, valamint olyan remekműveket, mint a Zombi expressz vagy a Ghostland. De kicsit még szemezgetve a kínálatból, olyan filmeket találhatunk, mint A faun labirintusa, A fiú, A keltetés, Fehér éjszakák, Sóhajok. Érdemes átnézni a teljes felhozatalt, melyben jó eséllyel mindenki megtalálja a maga kedvenceit, sőt 990 forintért még kísérletezgetni is bőven megéri, pláne, hogy az előfizetők más kedvezményhez, vagyis exkluzív lehetőséghez is juthatnak. 

A Scream.hu-n ugyanis minden hónapban nagyjából 10 új címmel bővül a kínálat, ezek közül egy pedig exkluzív megjelenés, avagy máshol nem is érhető el magyarul. Sőt, van még egy nagy extra: az aktív előfizetők minden hónapban kapnak egy kétfős meghívót (belépőt) egy exkluzív mozivetítésre, ezzel lényegében kimaxolva azt, hogy miért érdemes havi 990 forintot költeni a szolgáltatásra. Nemrég egyébként pont a The Sadness, avagy a Szomorúság vetítése volt ilyen alkalom, amit még sok horrorrajongó gyomra sem bírt el. 

pcguru-screamhu-ads-horror-horrorfilmek-stream-ajanlat-mozifilm-premier-szomorusag-ghostland-zombiexpressz-busan-sikoly-zombik-gonosz-4.jpg

Mindent egybevetve 990 forintért mindenképpen megéri előfizetni a szolgáltatásra, hiszen nemcsak exkluzív vetítésekre járhatnak az előfizetők, de ennyiért folyamatosan a kedvenc műfajukból választhatnak olyan alkotásokat, amikhez még nem volt szerencséjük. Lassan az év minden napjára. Ha már Borzongás nincs, legalább ilyesfajta borzongásra legyen lehetőség a képernyő előtt.   

Ide kattintva fizethetsz elő!