• Jövő héten már privát legénységeket is toborozhatunk
  • Ezzel eltűnnek a hajónkra random beugró emberek
  • További frissítések is várhatóak

Sokan azért szeretik az amúgy még mindig kissé üres Sea of Thievest, mert barátaikkal együtt kalandozhatnak a végtelen óceánon. Legalábbis amíg egyikük ki nem lép valamilyen okból, ilyenkor ugyanis egy random idegen veszi át a posztját. Mindez azért történhet meg, mert a játék – és természetesen mi is – csak publikus játékosok közül válogat legénységet.

Nos, a tervek szerint május 8-án élesedő frissítés ezen változtat, merthogy lehetővé teszi privát legénységek összeállítását. Szóval ezután nem kell váratlan vendégekre számítani, akiket aztán bevethetünk a fogdába, hogy ezzel jelezzük: takarodjon a hajónkról.

Joe Neate producer emellett azt is elárulta, hogy a Rare három különböző csapata dolgozik a frissítéseken, az egyik ezek közül éppen a The Hungering Deepet fejezi be, ami egy közepes méretű update lesz. A másik két team a Forsaken Shoreson és a Cursed Sailsen dolgozik. Ezek talán feltöltik némi tartalommal a Sea of Thievest.

Emellett a jövőben lehetőségünk lesz majd átadni forrásanyagokat más játékosoknak, úszás közben eltűnnek a kiírt nevek – ezzel kicsit jobbá válik a lopakodás –, és további testre szabási lehetőségeket is kapunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!