• A Rare meg akarta adóztatni a halált
  • Vagyis fizetnünk kellett volna a feltámadásért
  • A játékosok nem fogadták örömmel a hírt
  • Ezért a rendszer végül mégsem lép életbe

A kalóznak a halál is drága… Lett volna, de szerencsére a Rare mégsem lépteti életbe azt a rendszert, amivel megadóztatta volna a halált. A koncepció a következő volt: amennyiben valaki beadja a kulcsot az amúgy igencsak sikeres Sea of Thievesben, és lekerül az alvilágba, aranyat kellett volna fizetni a szellemhajó révészének, hogy visszafurikázza az élők vizére.

Ráadásul a díj a haláltól függően változott volna. Ha a fűbe harapás oka valami elkerülhető, akkor bizony a gatyánkat is ott hagyhattuk a révésznek, míg a csatában történő folytonos elhalálozás árengedménnyel járt.

Igen, ez az ötlet valahogy nem nyerte el a Sea of Thieves közösségének tetszését, éppen ellenkezőleg, olyan ellenállásba futott, hogy azon egy kalóz sereg sem tört volna át. A Rare ezért úgy döntött, hogy maguk ölik meg az ötletet, azaz nem élesítik az új frissítéssel a rendszert. Ezt Joe Neate jelentette be Twitteren, megjegyezvén, hogy szerinte rosszul kommunikálták le a dolgot, ez lehetett a fő gond, továbbá megköszönte a visszajelzéseket.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!