• Ezen a nyáron három nagy frissítést is kap a Sea of Thieves
  • Ezek közül az első a Cursed Sails, mely július 31-én érkezik
  • Jönnek a háromszemélyes hajók, illetve a más játékosokkal is köthetünk majd szövetséget

A Sea of Thieves az idei E3-on is szerephez jutott, egész pontosan a Microsoft konferenciáján pillanthattunk bele a játék jövőjébe. Kiderült, hogy a kalózos móka összesen három nagyobb lélegzetvételű frissítést fog kapni a nyár során, ezek közül pedig az első, a Cursed Sails, július 31-én érkezik. Az egyre közeledő megjelenés tiszteletére nemrég befutott egy trailer is, melyben a készítők azt mutatják be, mégis mire érdemes számítanunk tőlük.

A Cursed Sails két legfontosabb, permanens frissítése alighanem a brigantin néven futó háromfős hajók és a játékosok között köthető szövetségek megjelenése. Előbbi értelemszerűen akkor lesz a hasznunkra, ha nincs meg a négy ember, ami feltöltene egy Galleont, utóbbival pedig bandákba tömörödhetünk más hajók legénységével, ha szeretnénk.

sea-of-thieves-cursed-01.jpg

A frissítést megünnepelendő azonban egy időszakos esemény is érkezik, melyben csontvázak lepik el a tengereket, és megtámadják a játékosokat, akkor is, ha hajóznak, és akkor is, ha valamelyik kereskedelmi állomáson próbálják meghúzni magukat. Ha pedig szembeszállunk ezekkel a csontvázakkal és le is győzzük őket, természetesen különleges jutalom üti majd a markunkat. Fontos lehet még tudni, hogy a hajózó csontvázak az esemény után is a játék részei maradnak, így innentől kezdve sosem tudhatjuk majd, hogy egy-egy vitorla élő vagy holt legénységet jelöl-e.