• A Middle-earth: Shadow of War is kap engame tartalmat
  • Ebben Talion erőinek Szauron csapataival kell szembenéznie
  • Csak eme sztoriszál lezárása után kapjuk meg a végső befejezést

Annyira frusztráló, amikor egy játék világában elmerül az ember, szívesen fedezi fel minden egyes szegletét, ám a fősztori befejezése után mindez véget ér. Szerencsére egyre több és több nyílt világú játék van, ami lehetőséget ad arra, hogy a be nem fejezett mellékküldetéseket és a még fel nem fedezett területeket akár a történet lezárása után is megcsináljuk illetve bejárjuk.

Ilyen lesz a Middle-earth: Shadow of War, ami bár remek többjátékos módokkal bír majd, azért az ember mégis csak a történet és a világ miatt ül le elé. A fő sztoriszál befejezése után elindul a Shadow Wars endgame kampány, amelyben nem mással, mint az ellenünk vonuló Szauronnal gyűlik majd meg a bajunk, aki ugye nem fogja jó szemmel nézni (nem szándékos poén), hogy Talion elhódítja előle Mordort. Szóval hősünknek hirtelen védekeznie kell, mert Szauron bizony megmaradt seregeivel lerohanja erődítményeit.

A háborúban természetesen elveszthetjük már megszerzett területeinket, amiket megpróbálhatunk visszafoglalni, ám ehhez ki kell majd szabadítani elfogott orkjainkat is. A Monolith elmondása szerint amúgy csak akkor kapjuk meg a Middle-earth: Shadow of War tényleges befejezését, ha ezt az endgame sztorit is kijátszottuk. És az össze fogja kötni a játékot A Gyűrűk Urával.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!