• Sikeres a Shadowrun: Hong Kong Kickstarter-gyűjtése
  • Csak két óra kellett ahhoz, hogy a kívánt összeg meglegyen
  • A Harebrained Schemes 100 ezer dollárt kért, már 300 ezernél tartanak
  • A játék gyűjtés nélkül is elkészült volna, de így több ötletet valósíthatnak meg
  • A Shadowrun: Hong Kong idén augusztusban esedékes

A Harebrained Schemes tegnap indította el a legújabb Shadowrun-játék, a Shadowrun: Hong Kong kickstarteres gyűjtését, s mire kettőt pislogtak, már össze is gyűlt a kívánt összeg: az érdeklődők mindösszesen két óra alatt dobták össze a kért 100 ezer dollárt, s mostanra már 300 ezer felé közelít a számláló. Mindez azt jelenti, hogy sikerült elérni pár többletcélt, úgy mint egy új társ, animált átvezetők és több animált finálé beépítését.

A Shadowrun: Hong Kong 2056-ba repíti a játékosokat, s a címadó város sötét, bűnözőkkel, varázslatokkal és a legmodernebb technológiákkal teli alvilágát ismerhetjük meg egy új csapattal. A játék első 12 órájának tartalmait a Harebrained Schemes saját zsebből fizeti, mégpedig olyan minőség mellett, amit a Shadowrun: Dragonfall - Director's Cutban láthattunk, a Shadowrun: Hong Kong tehát gyűjtés nélkül is elkészült volna, de a csapatnak sok olyan ötlete volt, ami nem fért bele a költségvetésbe, ráadásul a Kickstarter remek mód arra, hogy hírverést keltsenek, így a gyűjtés mellett döntöttek -- igazuk is lett. A Shadowrun: Hong Kong már most jó úton halad afelé, hogy egy szép summával távozzon, ami nekünk, játékosoknak jó, hiszen tovább bővülhet a játék.

A Shadowrun: Hong Kong a tervek szerint idén augusztusban fog megjelenni, de egyelőre csak a PC, Macintosh és a Linux platformban gondolkodik a csapata, mivel így a tabletek memória- és egyéb limitációi miatt nem kell visszafogni magukat, s a lehető legjobb, legnagyobb és legszebb játékot készíthetik el.