• Simon Pegg újra Edgar Wrighttal akar forgatni
  • Eddig még csak az időbeosztásuk miatt nem fogtak neki
  • Nem a Cornetto-trilógia folytatása lesz

Simon Pegg azt nyilatkozta, hogy mindenképpen szeretne új filmet készíteni Edgar Wrighttal, csak az kérdéses, hogy ez mikor lesz. Pegg és barátja, Nick Frost korábban a Cornetto-trilógián dolgoztak együtt Wrighttal. A trilógia nem valódi sorozat, mert bár ugyanazok a készítői, más karakterekről szólnak, de a visszatérő poénok, színészek és motívumok miatt trilógiaként szokás utalni a Haláli hullák hajnalára, a Vaskabátokra és a Világvégére. A 2013-mas utolsó film, a Világvége tökéletes lezárása a szériának, de a rajongók azóta tűkön ülve várják, hogy mikor dolgozik újra együtt a trió.

Így nyilatkozott Pegg az interjúban:

„Persze, ez szinte elkerülhetetlen. Csak azért nem fogtunk még neki, mert nem tudtuk összeegyeztetni. Én Edgar és Nick nem kollégák vagyunk, hanem barátok. Már régóta ismerjük egymást és a mi kapcsolatunk a munka fölött áll. De ha arról van szó, hogy hosszabb ideig akarunk együtt lógni, új filmet csinálunk. Mostanában mind elég elfoglaltak vagyunk, úgyhogy nehezen tudunk időt szakítani, hogy megírjuk és leforgassuk. Edgarral egyfolytában egy új film lehetőségéről beszélünk, és mindig ötletekkel dobálózunk, amikor találkozunk. Már vannak is elképzeléseink, úgyhogy nem az a kérdés, hogy fogunk-e filmet csinálni, hanem az, hogy mikor.”

Az még nem ismert, hogy mi lesz Pegg és Wright következő közös projektje, de a színész megerősítette, hogy bármit is csinálnak, az nem a már lezárt Cornetto-trilógia folytatása lesz. Ahogy az is kétséges, hogy vajon mikor fog létrejönni ez a sokak által áhított film: Pegg a Star Trek és Mission Impossible filmekben játszik, Frost az Into the Badlands sorozatban, míg Wright a Sparks nevű bandáról készít dokumentumfilmet. Mind elfoglaltak a saját munkájukkal, de reméljük, a közeljövőben szakítanak időt egy közös filmre.

simon-pegg.jpg