• Tovább késik a Skull & Bones
  • Sok gond van a játék körül

A Skull & Bones a 2017-es E3 egyik sztárja volt: a bemutatott videó remekül festett, a kalózjátékok rajongói pedig joggal bízhattak abban, hogy a Black Flag után egy újabb, remek programot kaphatnak 2018-ban. Nos, nem így lett. A megjelenés előbb 2019-re, majd 2020-ra csúszott, most pedig kiderült, hogy nem fogunk 2021 előtt hajóra szállni.

Ez egy Twitter-csiripből derült ki: egy rajongó megkérdezte, hogy mi a helyzet a játékkal. A választ Jason Schreier, a Kotaku hírszerkesztője adta meg. Állítása szerint a játék fejlesztését többször újrakezdték, ráadásul a kreatív direktor idő előtt elhagyta a hajó fedélzetét. Ugye milyen remek a hasonlat?

 

Azt tudjuk, hogy az Ubisoft az idei évben öt húzócímet akar kiadni, melyek között esetleg egy új Splinter Cell is megtalálható lesz. Schreier szerint még várni kell a Skull & Bones-ra, de az Ubisoft jelentéséből úgy tűnik, hogy 2021. második negyedéve előtt biztosan nem fog boltokba kerülni a játék, sőt talán még az évben sem. Remélhetőleg az Ubisoft nem fogja szép csöndben törölni a játékot, hiszen a Skull & Bones alapvetően jó koncepcióval rendelkezik, ráadásul a tengeren kalandozni egy hatalmas vitorlás hajón nem utolsó élmény…

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!