A PC Guru legújabb előfizetési akciója a fiatalabb korosztály számára biztosít bónuszt a magazin mellé, ha tehát van fiatalabb gyerkőc a családban, akkor érdemes egy pillantást vetni a legújabb ajánlatunkra.

A PC Guru negyedéves, féléves és éves előfizetése mellé már a Skylanders: Spyro's Adventure PC-s változatának Starter Packje is választható, méghozzá rendkívül kedvezményes áron.

A Skylanders: Spyro's Adventure egy ügyességi, gyűjtögetős platformjáték, amit az tesz különlegessé, hogy a valóságban is létező játékfigurákkal játszható. A szoftver mellé jár egy Portal of Power névre hallgató, USB-n csatlakoztatható periféria is, ami NFC technológiával van felvértezve, tehát képes olvasni és írni a Skylandershez tartozó játékfigurákat. A Spyro's Adventure-ben mindig azt a figurát irányítjuk, akit a valóságban is ráhelyezünk a portálra, és ezek a karakterek nem csak fejleszthetők a kalandok során, de különböző képességekkel is rendelkeznek, így érdemes cserélgetni őket a minél sikeresebb játék érdekében.

Az előfizetés mellé a Skylanders PC-s verziójának Starter Packjét adjuk, ami tartalmazza a játékszoftvert, a játékhoz szükséges portált, és három különböző figurát is.

Skylanders: Spyro's Adventure a PC Guru előfizetés mellé

A Skylanders: Spyro's Adventure választható éves, féléves és negyedéves előfizetés mellé is, és a hosszabbító előfizetőinknek természetesen ezúttal is kedvezményt biztosítunk (részletek az Előfizetés menüpont alatt):

  • Negyedéves előfizetés + Skylanders: Spyro's Adventure: 9.490 Ft
  • Féléves előfizetés + Skylanders: Spyro's Adventure: 13.990 Ft
  • Éves előfizetés + Skylanders: Spyro's Adventure: 20.990 Ft
IDE KATTINTOK, MERT ÉRDEKEL AZ AJÁNLAT!
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!