A játékok világában örökzöld ellenfelek az élőhalottak, s minden bizonnyal ez még sokáig így is lesz, hiszen ezt a témát jóformán minden stílus minden sorozatára könnyedén rá lehet húzni -- ez alól a Sniper Elite sem kivétel, sőt hamarosan a második rész is megjelenik az immár szériává hízott Nazi Zombie Army mellékágból.

A Rebellion szombaton jelentette be, hogy a Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 PC-re nagyon stílusosan halloween napján fog megjelenni, tehát október 31-én. A srácok a hivatalos oldalon már fogadják az előrendeléseket a négy főt támogató kooperatív játékukra, illetve a Steamen is lefoglalhatjuk a programot -- mindkét helyen akciósan tehetjük ezt meg: 20 % kedvezménnyel 8,79 euróba kerül a játék.

A Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 az előd sikerére építkezve a zombik által megszállt Berlinbe visz minket, ahol az egész katasztrófát elindító ereklyéket kell megszereznünk, miközben a hullák a vérünket akarják. A folytatásban új ellenfelek és új fegyverek mutatkoznak be, illetve természetesen a pusztításunkat sebészi pontossággal feltáró röntgennézet sem marad el.