• Még nem dőlt el, mikor jelenik meg a Star Wars Battlefront 3
  • A Respawn Star Wars játéka 2019 áprilisa és 2020 márciusa között jelenik meg

Hiába teljesítette alul az elvártakat a Star Wars Battlefront 2, az EA szeretné megcsinálni azt, ami a LucasArtsnak sosem sikerült: elkészíti a Battlefront 3-at. Ez a kiadó pénzügyi jelentéséből derült ki. Bár Blake Jorgensen pénzügyi vezető részleteket nem árult el, de annyit elmondott, hogy egyelőre még nem tudják, mikor fog megjelenni a harmadik lövöldözős Star Wars játék.

Az EA és a DICE az elmúlt években kétéves ütemtervet követett, és felváltva hozta ki a Battlefront és Battlefield játékokat. 2015-ben jelent meg a Star Wars Battlefront, 2016-ban a Battlefield 1, tavaly a Battlefront 2, idén pedig jön az új Battlefield. Ha ez az ütemterv nem változott, akkor jövőre várható a Battlefront 3, ami már csak azért is aktuális lenne, mert 2019-ben kerül a mozikba a Star Wars IX. része is.

Az üzleti jelentésből szintén kiderült, hogy a Titanfall-t jegyző Respawn Star Wars játékával sem idén fogunk játszani, merthogy valamikor 2019. április 1-je és 2020. március 30-e között fog a boltok polcaira kerülni. Úgyhogy idén legfeljebb arra számíthatunk, hogy az E3-on, pontosabban az EA Play-en mutatnak belőle valamit. Persze ez is csak feltételezés. 

respawn-star-wars.jpg