Solid Snake: nézd újra a Watchment!David Hayter igazi „sad panda” volt, amikor eltelt egy hét és mindenhonnan arról számoltak be, hogy bukta volt a Watchmen. (A kritikát ITT olvashatjátok.) Éppen ezért úgy gondolta, hogy egy ismert magyar politikus (akit nem kéretik a hozzászólásokban említeni!) szövegéhez kicsit hasonlóan erre kéri a film rajongóit: „mindenki nézze meg még egyszer a filmet!”.

Hayter a következő megindító sorokat írta (képzeljük alá Solid Snake karcos, mély hangját...): „Ha elgondolkodtál a filmen, vagy beszélgettél róla a barátaiddal, ha az emberi természetről inspirált egy párbeszédet, vagy a polgárőrség igazságosztásáról, vagy Nixon korrupciójáról, vagy azon kacagtál, amikor David Bowie Adriannal lógott a Studio 54-ben, vagy ahogy a Silhoutte megcsókolta a nővérkét...

...akkor légy szíves nézd meg a filmet még egyszer!

Solid Snake: nézd újra a Watchment!Tudjátok, mindenki azt figyeli majd, hogy milyen lesz a film a második héten. Ha törődsz azzal, hogy ez a film egyszerre intelligens és „tökös” is, illetve hogy egy igazi adaptáció, akkor menj már el légy szíves és nézd meg megint! Ha pedig egyébként is meg akarod nézni, akkor tedd ezt meg a hétvégén. Mutassuk meg a rajongók hatalmát! Az a helyzet, hogy ha az első hét után megbukik a film, soha többé nem engedik, hogy ilyen még egyszer elkészüljön!”

Mit is mondhatnánk mi ezekre a megható sorokra? Részemről csak ennyi: „Snaaaaaaaaakeeeeee!!!” (Drámai fanfár...)