• Bemutatkozott a Soulframe
  • Ami a Warframe-et készítő Digital Extremes új játéka
  • Az ember és a természet kapcsolatát helyezi majd a középpontba

A Digital Extremes éves rendezvénye, TennoCon nemcsak a Warframe játékosoknak kedvezett idén, a csapat ugyanis leleplezte soron következő projektjét, ami nem a népszerű akciójáték folytatása, a májusban levédetett  Soulframe név ugyanis egy teljesen új fantasy játékot takar, méghozzá ezen a címen. A stúdió a programot "ingyenesen játszható akció-MMORPG hibrid"-ként írja le, így lényegét tekintve nem sokban fog különbözni a cég nagysikerű játékától, kontextusában viszont annál inkább. A Soulframe ugyanis a bejelentő trailer alapján egy ember-természet kapcsolatra fókuszáló fantasy lesz, ezt pedig a kreatív rendező, Geoff Crookes szavai is megerősítik:

"A Soulframe világépítésével és tematikus elemeivel szeretnénk visszanyúlni gyermekkorunk kedvenceihez, és inspirációt meríteni azokból a fantasy világokból, amelyeket annyira szerettünk. A csapatot nagyon érdekli az ember és a természet kapcsolata, és szeretnénk megmutatni, hogy is fest ez a mi elképzeléseink szerint."

Megjelenési dátum egyelőre nincs, de a Digital Extremes szerint a Warframe játékosoknak ismerős lesz az addig vezető út. Élesedett viszont a játék weboldala, ahol egy puzzle feladatot kell megoldani az email cím regisztrálása előtt.