Ingyen Splinter Cell: Blacklist mindenkinek! Nem csalás, nem ámítás -- a Ubisoft és az Nvidia társulása a lopakodós játékok kedvelőinek malmára hajthatja a vizet, mivel a két cég igen előnyös egyezséget kötött. Az idén megjelenő, vadonatúj Splinter Cell: Blacklist Deluxe Edition nevezetű kiadása most ingyen jár azoknak, akik Nvidia GeForce grafikuskártyát vásárolnak. Pofásan hangzik, nem igaz?

A mai naptól számítva azok, akik GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770, vagy 780 kártyát vásárolnak az akcióban résztvevő üzletekben, augusztusban ingyen hozzájuthatnak a Splinter Cell: Blacklist Deluxe Edition csomaghoz. Eljött a tuningolás ideje, srácok! Akinek fáj a foga erre a játékra és úgy érzi, combosítania kellene PC-jét a nextgen konzolok érkezése előtt, azok addig cselekedjenek, amíg még lehetséges! A felsorolt kártyák közül egyébként mi is ajánlottunk párat a nextgen-kész, olcsó VGA-król szóló válogatásunkban.

Persze ha elég masszív PC-tek van már, akkor a PC Guru előfizetés mellé is választhattok magatoknak Splinter Cell: Blacklistet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Splinter Cell: Blacklist -- Megjelenés: 2013. augusztus 23. -- Gépigény: CPU: 2 magos 2660 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 4.0, DX 10 / 512 MB, HDD: 12 GB