Április 1-jén törte át a 41 milliós határt Chris Roberts epikus űrhajós játéka, a Star Citizen, azóta pedig újabb két misit zsákoltak be – plusz kaptunk egy remek kis videót az űrcsatáról, szóval már láthattuk, hogy mire költi a Cloud Imperium Galactica csapata az adakozók pénzét.

A 42 milliós határnál frissült az Observist Guide, megkaptuk az Explorer osztályú mobiGlas Riget, amivel bármikor rákapcsolódhatunk az Observistre, a Gladius vadászgépet, és mindenki, aki még a határ elérése előtt adakozott, kapott egy törülközőt a hangárban. Hiszen ez a lehető leghasznosabb dolog, amit csak magával vihet a csillagközi stoppos.

A most elért mérföldkő pedig egy páncélt hozott magával, az Omni Role Combat Armor (ORC) mk9-et, ami sokkal jobb védelmet biztosít, mint a standard cuccok. 44 milliónál sem maradunk jutalom nélkül, ekkor a miénk lesz a Csillagközi Térképészet nevű szoba, ahol az egész galaxis elénk tárulhat holografikus formában, míg 45 milliónál a titokzatos Hadesian ereklyét zsebelhetjük be.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!