A bejelentése óta a Star Citizen sorban éri el a kitűzött többletcélokat, méghozzá hajmeresztő tempóban, hisz szinte havonta számolunk be arról, hogy összegyűlt újabb egymillió dollár -- a február is egy ilyen hónap.

A Star Citizen immáron 39 millió dollárnál tart, amivel a játékosok egy újabb csillagrendszert oldottak fel. Ez az ismert űr peremterületén helyezkedik el, a szerkezete pedig szokatlan: az UDS-2943-01-22 katalógusszámmal illetett rendszer három csillagból áll, két fehér törpéből és egy pulzárból, amik egymás körül keringenek, kényes egyensúlyban. A felfedezők célja többek között az lesz, hogy kiderítsék, létezhet-e bolygó egy ilyen mostoha környezetben.

A csapat továbbá bejelentette, hogy 41 milliónál egy újabb többletcélt érhetünk el, ez pedig garantálhatja, hogy a játék gyakorlatilag a végtelenségig bővíthető legyen. Egy procedurális eljárással felvértezett pályakészítőről van ugyanis szó, melyben komplett bolygókat hozhatunk létre. „A játék nem lesz statikus élmény; úgy akarjuk felépíteni a Star Citizent, hogy friss élményt nyújtson az ötödik vagy tizedik évében, illetve az előrelátható jövőben.” -- mondta Chris Roberts, a játék vezető tervezője.

A 40 milliós határt elérve további két rendszer, a Kabal és az Oretani mutatkozik be, de lesz még 42 milliós cél is, ha a közönség is úgy akarja.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!