• Újabb frissítést kap a Star Wars Battlefront 2
  • A klónháborúk a téma

A Star Wars Battlefront 2 több, mint másfél éve jelent meg, de még mindig ad szórakozást a Csillagok Háborúja rajongóinak, és ez így van jól. Februárban megkaptuk a Kiválasztottat, március óta pedig Csillagrombolót foglalhatunk, a közelgő frissítésben pedig olyan dolgokat ad majd a DICE, amelyek így vagy úgy, de a klónháborúkhoz kapcsolódnak. Először is, elérhetővé válnak a droidikák (ezeket először a Kereskedelmi Sövetség használta) a két lézerágyújukkal és a pajzsukkal, valamint a harcokat immár Padmé Amidala szülőbolygóján, a Naboon is megvívhtajuk. A Köztársaság részéről a játékba pedig bekerül a TX-130 tank.

Azok is örülhetnek, akik kedvelik a különböző skineket: 40 ezer kreditért/1000 kristályért a játékosok megvásárolhatják a "General Skywalker" ruhát, azt, amit Anakin az animációs sorozatban viselt. Új klónharcos egységek is megjelennek a Battlefront 2-ben, a 212th Recon Division 500 kristályba/20 ezer kreditbe, míg a híres 41st Scout Battalion epic minősítést kapott ennek megfelelő árral (40 ezer kredit/1000 kristály).

droidekas01-650x488.jpg

A frissítés június 26-tól elérhető, ez a jelen. De a jövő is újabb lehetőségeket tartogat a Battlefront 2 játékosai számára. Először is, bekerül egy közönségkedvenc térkép, a Felucia, amit még PS2-n láthattunk először, az eredeti Battlefront 2-ben. Aztán lesznek közösségi küldetések, melyek teljesítésével a karakterek különböző pózokba vágják magukat - el tudjátok képzelni, ahogy Anakin táncol? Ezek egy része már a nyár folyamán elérhető lesz, a többire pedig év végéig várni kell, a DICE augusztusban közöl újabb információkat, hogy mit tartogat még a messzi-messzi galaxis...

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!