• Március 26-án érkezik a Capital Supremacy
  • A két fázisból álló játékmódban csillagrombolót foglalunk majd

A Star Wars: Battlefront 2 körül nem igazán volt mozgás mostanában, de a régóta pletykált új játékmód felkavarhatja az állóvizet. A Capital Supremacy névre keresztelt, két fázisból álló módozatot már régóta kérik a rajongók, ami nem is csoda, hiszen ki ne szeretne egy csillagrombolót elfoglalni, ha csak virtuálisan is? Itt pont erről lesz szó, de a feladat nem egyszerű, először a földön, majd a fedélzeten kell diadalmaskodnunk.

A két 20 fős csapatot ezúttal egy tucat MI vezérelte baka is kiegészíti majd és először kontrollpontokat kell elfoglalni, itt dől el, hogy ki lesz a támadó és ki lesz a védekező a második fázisban. Az szállítóhajó felszállása után pedig megindul a küzdelem a csatahajó fedélzetén, ahol a gép vezérelte katonák már nem lesznek jelen, csak a játékosokon múlik majd a győzelem vagy a vereség.

De van még egy csavar: ha sikerül megvédeni a hajót, akkor ismét a földi fázisra kerül a sor, ahol a sikeresen védekező fél ezúttal előnnyel indul. De másodjára sem sikerül inváziót indítani, akkor hátrányba kerülnek a hajón, ahol a már teljesített objektívákat nem kell újra végrehajtani a a másodjára támadó félnek. Mindez addig zajlik, amíg egyik, vagy másik odlal le nem szedi a hajót az égről.