• Március végén nagyobb frissítés érkezik a Star Wars Battlefront 2-höz
  • Ebben lesz egy új játékmód
  • És egy új karakterosztály egy klónnal és egy harci droiddal
  • Star Wars Battlefront 2 teszt

Március végén, egész pontosan 26-án új játékmóddal frissül a Star Wars Battlefront 2. A DICE egyelőre nem árult el részleteket, így azt sem tudni, miféle mókát kínál majd, de decemberben egy Titán módról röppentek fel pletykák, amiben óriási hajókat kell megvédeni illetve elpusztítani. Szerencsére nem kell sokáig találgatnunk, mert a következő közösségi frissítésben elárulnak mindent a játékmódról.

Többet tudunk viszont az új Infiltrator osztályt erősítő két harcosról, akik szintén március 26-án érkeznek. Mindkét figurával A klónok háborúja animációs sorozatban találkozhattunk. Ezután valószínűleg senkit sem lep meg, hogy az egyikük a Köztársaságot, a másik pedig a Konföderáció csapatait erősíti.

Az Advanced Recon Commando katonái, azaz ARC trooperek a klónsereg különleges osztagosai, eredetileg a Köztársaság című, mára kánonon kívülre helyezett képregényben jelentek meg, innét emelték át őket az animációs sorozatban (sőt, a Genndy Tartakovsky féle Klónok háborújában is szerepeltek ilyen katonák).

Az ARC trooper DC-17-es pisztollyal lesz felszerelve. A Power Blast-tal az elsődleges pisztoly olyan erős lövést képes leadni, hogy az akár egy Viliant is leteríthet. A Helmet Scannerrel az ARC a falon át is megtalálhatja az ellenfeleit, az eldobható és manuálisan aktiválható Shock Trappel pedig akár egy csoportnyi droidot is megbéníthat.

A szeparatisták különleges droidjai közé tartozik a másik újonc, a BX-szériás kommandós droid. Ezek a fürge kis masinák a B1-es harci droidokhoz hasonlóan E-5-ös sugárvetővel vannak felszerelve, de ebben az esetben ez a fegyver módosítva lesz, így messzebbre lehet majd vele lőni.

Emellett a BX kap egy vibrokardot, amit másodlagos fegyverként használhat, illetve ezt használhatja a Sinister Strikes képességgel is, így egymás után három kíméletlen csapást vihet be az ellenségnek. Emellett a Smoke Screennel füstgránátot dobhat, a Thermal Vision pedig akár a falon is átláthat.

Mind az ARC trooper, mind a BX droid öt új Star Carddal lesz felszerelve, és nem csak az új játékmódban, hanem a Star Wars Battlefront 2 többi játékmódjában is használhatóak lesznek március 26-tól. Külön öröm, hogy az Infiltrator osztály nem kerül egyetlen creditbe sem.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!