Januárban is folytatódik a Star Wars Battlefront 2 útjának egyengetése, ennek köszönhetően 2019 első hónapjában négy eseménnyel és egy új gonosszal is gazdagodunk. Az utóbbi Darth Tryanus Sith Nagyúr lesz, ismertebb nevén Dooku gróf, aki Darth Vadert megelőzően volt Palpatine tanítványa, egyben ő volt a Független Bolygók Konföderációjának politikai vezetője.

A serenói gróf a filmekben látott kinézete mellett kap egy Dark Ritual nevű külsőt is, amiről bár képünk még nincs, szinte biztos, hogy A klónok háborúja utolsó, hatodik évadában látott ruhája lesz az, mert ezen kívül Dooku már csak egy pizsamát viselt, ami kissé furán festene a Battlefront 2-ben. Továbbá a klónok is megkapják a Coruscant Guard piros festését.

Ami az eventeket illeti: január 4-e és 6-a között tripla XP-t gyűjthetünk a Heroes vs. Villains és a Hero Showdown játékmódokban, 11-e és 13-a között Blast and Strike-ban, míg 18-20-a között a Starfighter Assaultban és Hero Starfighters-ben tehetünk szert háromszoros XP-re. Január 25-e és 27-e között pedig 50%-kal kevesebb pontért szerezhetjük meg a Galactic Assault térképeken a korszak hőseit és gonoszait.

star-wars-battlefront-2-2019-january-calendar.jpg