A Season Pass tulajdonosok számára június 21-én, mindenki más számára pedig július 5-én jelenik meg a Star Wars Battlefront második, Bespin névre keresztelt kiegészítője, aminek kapcsán most minden fontosabb információt megkapunk.

A csomag öt új pályával egészíti ki a játékot, és ezek természetesen mind a Felhővárosban foglalnak helyet -- az Administrator’s Palace, a Carbon-Freezing Chambers és a Bioniip Laboratories is a felhozatal része.

Új hősök is lesznek, mégpedig kettő: az egyikük a házigazda, Lando Calrissian, míg a másik Dengar, a fejvadász.

A fegyverek terén érkezik a X8 Night Sniper, aminek különlegessége, hogy éjjellátóval van felszerelve, egyébként egy elég jól sebző, nagyobb távolságokban is pontos, gyorsan „újratöltődő” pisztoly. A másik új fegyver az EE-4, egy gyors tüzelésre kifejlesztett, de nagy szórású, és éppen ezért csak közelharcra ajánlott fegyver.

Ezen kívül itt az új, vezethető jármű, az ikonikus Cloud Car, valamint kézbe vehetünk három új kártyát is: a Scout Binoculars felfedi az ellenségeket az egész csapat számára, a Shock Grenade elektromossággal egy rövid időre megbénítja azt, akit eltalál, a Disruption pedig egy lokalizált zavarómező, ami a közelben minden fegyvert és droidot semlegesít.

Egy új játékmód is lesz, ami a Sabotage címet kapta. Ennek az a lényege, hogy a lázadók szerepében, a város különböző pontjain elhelyezett vontató mező-generátorokat semlegesíteni kell, hogy el tudjunk menekülni, míg a birodalomként, az említett generátorok védelem az elsődleges célunk.