• Nincsenek kasztok a Star Wars: Battlefrontban
  • Mindenki a saját ízlése szerint alakítja a karakterét
  • Alakulatok sincsenek, csak kétfős, bajtársi jellegű társaságok

A DICE már a jó elején elmondta, hogy a Star Wars Battlefront nem egy Battlefield koppintás lesz, ennek pedig nyomatékot ad, hogy a háborús sorozattól eltérően egyáltalán nem lesznek kasztok, sőt alakulatok sem. A DICE az online játékmenetet úgy képzeli el, hogy mindenkinek lehetősége lesz a saját szájíze szerint megformálni a karakterét és olyan felszereléssel ellátni azt, amelyik a legjobban passzol a játékstílusához. A fegyvereket, a gránátokat és minden egyebet a fejlődési rendszerben történő előrejutással szerezhetünk majd meg.

Ami a csapatokat illeti, csak kétfős társaságokra számíthatunk, akik tagjai a másikat mobil spawnpontként használhatják, hogy így együtt, vállvetve, igazi bajtársakként vegyék fel a harcot a birodalom, vagy éppen a lázadók ellen.

„Nagyon azon vagyunk, hogy a sajátunké tegyük a franchise-t. Azt akartuk, hogy Star Wars hangulata legyen, és ne legyen összehasonlítható mással.” -- mondta a játék producere, Sigurlína Ingvarsdottir. Egyébként éppen ma reggel írtunk arról, hogy a Battlefront-élmény miatt nem lesznek űrcsaták sem, ugyanis a DICE a gyalogos és a légi ütközeteket tartja a sorozat legfontosabb elemének.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!