• A Star Wars: Battlefrontot alapjaitól építették fel
  • A DICE sok anyagot gyűjtött a LucasFilm Art Archive-ban és a Skywalker Soundnál
  • A karakterünket szabadon testre szabhatjuk
  • A Battle for Jakku DLC összeköti a 6. részt a 7. résszel
  • A Star Wars: Battlefront november 17-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re

Patrick Bach a Star Wars Celebration második napján adott interjút a Eurogamernek, amiből megtudhattunk néhány dolgot a nemrég trailert kapott Star Wars: Battlefrontról. Egyrészt Bach elmondása szerint a játékot teljesen az alapjaitól építették újra, nem pedig egy Battlefieldre húzzák rá a Star Wars gúnyát. Hogy minél autentikusabbak legyenek, több száz képet nyálaztak át a LucasFilm Art Archive-ban és hangok százait szedték össze a Skywalker Soundnál. A LucasFilmmel is napi kapcsolatot tartanak fenn, így minden egyes döntést közösen hoznak meg.

Megtudtuk, hogy válthatunk majd a belső és a külső nézetek között, karakterünket pedig szabadon testre szabhatjuk, lehetünk idegenek, az idegen arcok közt is lesznek különbségek, de persze nem fogunk tudni rózsaszín köpenyt adni Darth Vaderre.

Nem lesz hagyományos kampány (de a csaták játszhatók online és offline is), viszont lesz két játékost befogadó osztott képernyős játékmód a nagy, negyven játékost felvonultató alapjáték mellett, ám gyanúsan hallgatnak az űrharcokról. Szó esett viszont az ingyenes, az előrendelők számára előbb elérhetővé váló Battle of Jakku DLC-ről. Ebben Bach szerint az lesz az érdekes, hogy azt a csatát játszhatjuk végig, amelynek eredményét -- a sivatagban lezuhant T-65 X-szárnyú, Birodalmi- és Szuper osztályú csillagromboló -- Az ébredő Erő trailerében már láthattuk. Időrendben e csata nem sokkal a Jedi visszatér után zajlik le.

Azt már korábban tudtuk, hogy a Hoth, a Jakku, a Tattooine és az Endor mellett megkapjuk a Sullust bolygót is, viszont Bach egy szót sem szólt arról, hogy esetleg további filmes helyszínekre is számíthatunk-e a jövőbeli DLC-kben. Ugyanígy nem mondott semmit arról, hogyan bújhatunk majd bele Darth Vader, Boba Fett és más filmes szereplők bőrébe, vagy miként oldhatunk majd fel olyan ismert hajókat, mint a Millennium Falcon.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!