Már a Star Wars Celebration 2019 előtt megtudtunk, hogy a Respawn nem fog többjátékos módot tenni a Star Wars Jedi: Fallen Orderbe, és a mikrotranzakciótól sem kell félnünk. De mi a helyzet a DLC-kel? Kapunk kozmetikia cuccokat, esetleg a sztorit bővítik vagy egészítik majd ki?

Nos, az EA közösségi menedzser specialistája, Jay Ingram Twitteren árulta el, hogy nem terveznek DLC-t kiadni a Fallen Orderhez. Az elsődleges a számukra most az, hogy elmeséljenek egy erős történetet. Az is kiderült, hogy a Respawn ötlete volt a játék, ők álltak az EA elé azzal, hogy szeretnék megcsinálni.

Eddig nagyon ígéretesnek tűnik a Star Wars Jedi: Fallen Order, amelynek középpontjában Cal Kestis padawan áll. Hősünk túlélte az Uralkodó 66-os parancsát, és a klón háborúk után egy olyan bolygón bujkál, ahol a megboldogult Köztársasági Nagy Hadsereg űrhajóit szedik széjjel. Azonban Kestis nem menekülhet a sorsa elől. Kénytelen felfedni Jedi mivoltát, így a Birodalom azonnal üldözőbe veszi. Hősünk menekülni kényszerül, mert célba veszik a Purge Troopernek nevezett klón katonák és egy inkvizítor, a Vader képregényekben már látott Második Nővér üldözi.

A játék tehát csak és kizárólag a történetre koncentrál, nem fog se többjátékos mód, se DLC, se mikrotranzakció belezavarni. A harcrendszert a Respawn úgy festette le, hogy változatos és dinamikus, mégis könnyen megtanulható, valamint egyszerre épít a fénykardra és az Erőre, valamint e kettő kombinálására. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!