• Hosszú évek után újra single-player Star Wars játékot kapunk
  • A Star Wars Jedi: Fallen Order leleplezésére áprilisban kerül sor
  • Chris Avellone is dolgozott rajta, ezt ő maga közölte

Az elmúlt években jó néhány szóló Star Wars játék fejlesztését lőtték le, elég csak a Star Wars 1313-ra gondolni, azonban idén jön a Star Wars Jedi: Fallen Order, amit a Respawn Entertainment fejleszt, és amelyben egy, a 66-os parancsot túlélő padawant kell irányítania játékosnak. Az áprilisban bemutatkozó játék fejlesztésében részt vett Chris Avellone is, aki olyan legendás címek megalkotáásban vett részt, mint a Star Wars: Knights of the Old Republic 2, a Prey, a Fallout 2 és a Fallout: New Vegas, vagy éppen a Tyranny.

A fenti információt maga a szakember közölte egy rajongói kérdésre válaszolta, ugyanakkor azt is elmondta, hogy a titoktartási szerződés őt is kötelezi, de a munkálatokat már egy hónapja befejezte. Arra is kitért, hogy a következő egy hónapban egy másik nagy bumm bemutatására is sor kerül majd. Talán.

 

Chris Avellone LinkedIn profilja is megerősíti a Fallen Orderen való munkálatainak tényét. Narratív tervező/író pozíciót jelölt meg, így elsősorban a történet kidolgozásában vett részt, illetve a mozgóképes átvezetők megalkotásában is szerepet vállalt. 

A Star Wars: Battlefront fiaskók után szükség volt már egy igazi, egyjátékos címre, ami ismét elviszi a játékosokat a messzi-messzi galaxisba. Reméljük a Bukott Rend nem okoz majd csalódást a rajongóknak.

starwarsthumb.jpg