• Megérkezett a fotómód
  • A fénykardokat is kicsit jobban átszabhatjuk
  • Több hiba is javításra került

Megjelenésekor három dolog hiányzott nagyon a kasszáknál remekül teljesítő Star Wars Jedi: Fallen Orderből, méghozzá a New Game+, a fotómód és a gyorsutazás lehetősége. A háromból egyet, a fotómódot most pótolja a legújabb frissítés, aminek települése után lehetőségünk lesz kimerevíteni a képet, és a kamerát körbeforgatva, különféle filterekkel és extra megvilágítási effektekkel elkészíthetjük mesterműveinket.

A frissítés másik fontosabb eleme az, hogy ezután eltávolíthatunk a fénykardunkról olyan elemeket, amik a sztori miatt kerültek rá. Emellett jó pár bugot és összeomlást okozó hibát is kijavítottak, ami valljuk be, ráfér a Star Wars Jedi: Fallen Orderre.

Hogy a másik két hiányzó elemet pótolni fogják-e a Respawn szakijai, az jó kérdés, bár nagyon úgy tűnik, hogy a válasz a nem. A New Game+ módról Stig Asmussen direktor azt mondta még júniusban a Game Informernek, hogy a Metroidvania jellegű játékoknál ez tönkretenné a lényeget, hiszen ha minden Erőképesség megvan, akkor mindent azonnal elérhetsz – ez pedig, ugye, a sztori szempontjából sem mindegy, hiszen például Dathomirt okkal nem fedezhetjük fel teljesen a játék elejétől kezdve.

Ami a gyorsutazást illeti, bár erről a készítők nem beszéltek, mivel ehhez egy olyan rendszert kéne beleépíteniük a játékba, ami egyáltalán nincs benne, nem valószínű, hogy hozzácsapnák – bár nem is kizárt. Őszintén szólva, én már egy olyan rendszerrel is megelégednék, ami a Mantisra azonnal visszateleportál.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!