• Új reklámot kapott Hálaadásnap alkalmából a Star Wars Jedi: Fallen Order
  • Mely lazán elspoilerezi a játék legnagyobb csavarját
  • Figyelem, a hír további részében a játék befejezésével kapcsolatos spoiler olvasható

A Star Wars Jedi: Fallen Order képében a Respawn leszállította azt, amit a rajongók jó ideje kérnek már az EA-től. Egy történetre fókuszáló, szigorúan egyjátékos alkotást, melyben nyoma sincs loot boxoknak vagy más mikrotranzakcióknak. A játék ennek megfelelően igencsak jól teljesít a kasszáknál is (egész konkrétan mindkét modern Battlefrontnál gyorsabb tempóban fogy), azonban a jelek szerint az EA és a Microsoft úgy gondolta, kicsit meg lehetne még támogatni az eladásokat egy hálaadásnapi TV reklámmal is.

Ezzel alapjáraton nem is lenne semmi gond, csakhogy maga a reklám enyhén szólva is spoileres lett. Szóval figyelem, csak akkor olvassatok tovább, ha már végigjátszottátok a Fallen Ordert, vagy ha nem izgat, hogy mi lesz a játék vége.

A trailer még teljesen ártatlanul indul: láthatunk némi fénykardpárbajt, néhány csillagrombolót, pár birodalmi rohamosztagost, inkvizítort és lépegetőt, azonban a videó legvégén feltűnik Darth Vader is, akinek a megjelenése talán a játék egyik legerősebb jelenete, főleg akkor, ha az ember nem számít rá. A játékosok természetesen kiakadtak eléggé a ballépésen, bár érdemes megemlíteni, hogy sokan harag helyett inkább csak értetlenek, hogy miért spoilerezi el valaki így a saját játékát.