• Star Wars: The Old Republic - Shadow of Revan expanzió megjelenés: 2014. december 9.
  • Revan újra felüti a fejét
  • Öt új sztori misszió vár minket
  • Új, magas szintű játékosoknak szánt Flashpoint küldetések lesznek
  • A maximális szint 60-ra emelkedik
  • A Shadow of Revan ára 20 dollár
  • Star Wars: The Old Republic teszt

December 9-én jelenik meg a Star Wars: The Old Republic új kiegészítője, a  Shadow of Revan. Az alaptörténet szerint a Sith Birodalom és a Galaktikus Köztársaság között dúló háború sűrűjében újra felüti a fejét egy titokzatos szekta és annak enigmatikus vezetője, Revan, hogy végigvigye titkos tervét -- ez persze semmi jóval nem kecsegtet, így hősünkkel az lesz a célunk, hogy megállítsuk Revant és agymosott szektáját.

A Shadow of Revan öt új küldetéssel vár minket, amelyek során kibontakozik majd előttünk a sztori minden egyes részlete, miközben új csúcsokat érhetünk el, a maximális szint ugyanis a kiegészítő megjelenése után 60 lesz. Ehhez kapcsolódón természetesen új képességek is jönnek, valamint bemutatkoznak az új személyre szabhatósági opciók és pár, magas szintű játékosoknak szánt Flashpoint küldetés.

Mindezen kívül jön az új Discipline rendszer is, ami a fejlődési fát váltja és elméletben megkönnyíti azt, hogy az ízlésünk szerint alakítsuk a karakterünk képességeit -- a Discipline egyébként mindenki számára elérhető lesz a Game Update 3.0 keretében, ami december 2-án korai hozzáférésben már itt lesz. Erről részleteket ezen a linken olvashattok.

Azok a játékosok, akik november 2-ig előrendelik a Shadow of Revan kiegészítőt, azok december 2-től kezdődően egy hét korai hozzáférést kapnak, valamint az övék lesz a Rise of the Hutt Cartel expanzió és egy Raven szobor a bázisra, míg azok, akik december elsejéig várnak az előrendeléssel, csak a Rise of the Hutt Cartelt és szobrot vehetik át. Az előfizetők, akik előrendelik a játékot, bónuszt kapnak, mégpedig 12-szer annyi XP üti a markukat, ha sztorimissziókat teljesítenek 55-ös szintig. Ez az előrendeléstől kezdve él, és december elsején lejár.  A Shadow of Revan 20 dollárba kerül.