Kedd éjszaka lement a Sony legújabb State of Play adása, melyben ezúttal is kaptunk néhány jófajta bejelentést, illetve új trailert. Nézzük, mi mindenről volt szó a bő húszperces műsorban!

The Last of Us: Part 2

Ahogy arról már olvashattatok, bejelentették a The Last of Us: Part 2 megjelenési dátumát, mely a korábbi híreszteléseknek megfelelően február 21. lett. A jó hír mellé egy új trailert is kaptunk természetesen, amit érdemes pótolni, ha tegnap este még nem láttátok - a fenti linken ezt is megtaláljátok.

dlmhk7o.png

Lerántották a leplet a különféle kiadásokról is, melyekből összesen 5 (!) féle lesz! A legegyszerűbb a Standard Edition, mely a két lemezen érkező alapjátékot tartalmazza.

tlou2-standard.jpg

A Special Edition csinos fémdobozzal és 48 oldalas artbookkal érkezik, emellett jár mellé egy dinamikus téma és 6 darab PSN avatar is.

tlou2-special.jpg

A Collector's Edition kiadásban már egy sor csecsebecsét is találunk a fentiek mellett, Ellie szoborral, karkötővel, kitűzőkkel, valamint egy digitális soundtrack is jár mellé.

tlou2-collectors.jpg

Az Ellie Edition még tovább emeli a tétet, ebben már egy hátizsák is található, valamint kapunk néhány matricát, illetve egy bakelit soundtracket is.

tlou2-ellie.jpg

Végül, de nem utolsó sorban ott lesz még a Digital Deluxe Edition is, amely a digitális extrákat kínálja a fenti csomagokból (soundtrack, artbook, téma és avatarok).

tlou2-digital-deluxe.jpg

MediEvil

A MediEvil szereplésére szintén lehetett számítani, idő előtt kiszivárgott ugyanis, hogy jön a játék demója. Ez végül így is lett: a remake próbaverziója már tölthető, de fontos, hogy csak október 6-ig tehetjük ezt meg.

PS Plus

Bejelentették az októberi PlayStation Plus kínálatot is, amely szintén meglovagolja a TLOU-lázat, hiszen a The Last of Us Remastered lesz benne az egyik játék, míg a másik ingyenes cím az MLB The Show 19. Október 1-től lehet majd őket tölteni.

Call of Duty: Modern Warfare

Bár nemrég azt lehetett hallani, hogy nem lesz PS4-exkluzivitás a Call of Duty: Modern Warfare esetében, ez végül nem bizonyult igaznak: bejelentették, hogy a Special Ops Survival Mode egy éven keresztül csak a Sony platformján lesz elérhető. Érkezett emellett egy új trailer is a játékról, mely a sztorira fókuszál.

Death Stranding

Nem hiányozhatott az adásból természetesen a Death Stranding sem, ezúttal azonban nem a játék volt a fókuszban, hanem egy limitált bundle, mely egy nagyon stílusos PS4-variánst fog tartalmazni. Az alábbi videóban láthatjátok az egyedi festésű PS4 Pro masinát és kontrollert.

A bő húszperces adásban néhány kisebb / multiplatform cím is szerephez jutott: kaptunk például Afterparty launch trailert, jön a Civilization 6 (Xbox One-ra is), de a Wattam és az L. A. Noire: The VR Case Files is felbukkantak. Ezekért érdemes ellátogatni a PlayStation YouTube-csatornájára, vagy pótolni a lent található teljes adást.