Lassan, de biztosan teljesen elnéptelenedik a Games for Windows Live, a napokban ugyanis két újabb program hagyta el a Microsoft gyűlölt platformját. A két játék a Dead Rising 2 és annak újraálmodása, a Dead Rising 2: Off the Record, amelyek a Steamen találtak új otthont. Itt a programok Steam achievementekkel, ranglistákkal és felhőmentéssel egészültek ki, valamint később kártyák is jönnek majd.

Aki dobozos változatban vette meg valamelyik játékot, az a mellékelt kód segítségével aktiválhatja Steamen a kópiáját, a Steamen vagy más áruházon keresztül vásárolt példány pedig automatikusan átvált. Akik azonban a Games for Windows Live piacterén vásároltak, azoknak sajnos újra meg kell venni a játékot, ezeket ugyanis nem lehet áthordozni, és ugyanez vonatkozik a letölthető tartalmakra is. A mentések és achievementek megtartására van mód, amihez egy külön, hamarosan megjelenő programot készített a Capcom. 

Fontos megjegyezni, hogy a váltás ellenére a Games for Windows Live rendszerében továbbra is lehet használni a játékot, ha valaki ott szeretné.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!