Minden játékkal akadhatnak gondok, felmerülhetnek kérdések nincs ez másképpen a Subnauticával sem, melyet az Epic Games Store első akciójában vihettünk haza. A remek akciót nem érdemes kihagyni ha kicsit is érdekel a játék, de nem árt felkészülni arra sem, hogy az áruházban gyakorlatilag semmilyen segítséget nem kapunk: nincs se útmutató, se közösségközpont, ahova fordulhatnánk, ha bármi gondunk akad.

Márpedig akadhat, ahogyan arról néhány Steam fórumbejegyzés is tanúskodik, az egyik a mentések helye után érdeklődik, egy másikban pedig a launcherrel akadnak problémák – az ironikus az egészben az, hogy az Epic a GamesIndustry.biz-nek adott interjúban pozitív dolognak festette le, hogy nincs fórumuk, így ugyanis útját állhatják a „toxikus” magatartásnak.

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy koránt sincs szó arról, hogy elterjedt lenne a jelenség, az egész a Steam méretének számlájára írható. Sőt, korábban is láthattunk már Originen, de akár Playstation Store-ban vásárolt játékkal kapcsolatban segítségkérő topikot a Valve áruházában.