• A Stranger Things folytatódik a negyedik évaddal
  • Sok kérdésre keressük a választ
  • Egyre a teaser megadja azt

Tavaly szeptember óta tudjuk, hogy a Stranger Things harmadik évadát követni fogja a negyedik évad, ami már csak azért is jó, mert az előző szezonban bizony nem úgy hagytuk ott ifjú hőseinket, hogy nyugodt szívvel elbúcsúzhassunk tőlük. Hiszen… Na de, innentől spoiler, mind a harmadik, mind a negyedik évadra nézve, aminek lenti teasere sem finomkodik, szóval megtekintése csak saját felelősségre ajánlott.

stranger-things-season-4-teaser-team.jpg

Szóval, mint az ismeretes, a Stranger Things harmadik évadában hőseink különváltak, a Bayers család és El elköltözött Hawkinsból. De a legnagyobb szívfájdalom nem is ez, hanem Jim Hopper eltűnése a térhasító ágyú felrobbanása idején. A szezont eztán azzal zárták a készítők, hogy átruccantunk Oroszországba (a ruszkik ugye elég nagy szerepet kaptak a harmadik évadban), ahol egy szerencsétlent összezártak egy kifejlett demogorgonnal.

Az emberek javát mégsem a szörnyeteg érdekelte, hanem az egyik orosz megjegyzése egy titokzatos amerikai fogolyról. Sokat gondolkodtunk, ki lehet az a fogoly. És persze mit keres a ruszkiknál egy demogorgon? Vajon Hopper meghalt vagy átkerült az Upside Down-ba? Na meg hogyan jön össze újra a csipter-csapat? És mikor jön már a negyedik évad? Nos, a kérdések közül egyre választ kapunk a lenti teaserből.