• Idő előtt kikerült a Street Fighter 5 következő frissítésének tartalma
  • Ma már megvásárolható E. Honda, Poison és Lucia is
  • Nem a Capcom hibázott, hanem a Valve

Ebben a hónapban is frissül a Street Fighter 5, és ez idő előtt kiderült. Szerdán ugyanis megjelent a Steam főoldalán a verekedős játék legújabb DLC-jének trailere, amiből kiderült, hogy a jön a szumó harcosok királya, E. Honda, amit a Capcom meg is erősített még aznap. Ezen kívül bekerül a harcosok közé Poison és Lucia is, azonban nem a Capcomnál nyomtak rá korábban a kiengedő gombra, hanem a Valve-nél, amiért a cég elnézést kért.

"E hét szerdán volt egy kis keveredés a publikálási folyamatban, ami azt okozta, hogy a trailer idő előtt kikerült. A videoanyag leleplezte E. Hondát, Poison-t és Luciát. Ez egy sajnálatos és nem szándékos eset volt, és már megtettük a szükséges intézkedéseket ahhoz, hogy ez többet ne fordulhasson elő. Mi magunk is rajongók vagyunk, elnézést kérünk a hibáért." -- olvasható a Valve közleményében.

Mindhárom karaktert meg lehet vásárolni a mai naptól, holnaptól pedig egyben a Summer 2019 Character Bundle részeként. Ha ezt választjátok, akkor mindegyikhez kaptok egy plusz kosztümöt is. A Capcom ráadásul augusztus 11-ig ingyenes próbát tart, a játék mindkét (alap, Arcade Edition) verzióját pedig komoly kedvezménnyel lehet megvásárolni.

e-honda.jpg