• A Capcom javított a CFN kapcsolódási gondjain
  • Az online játékmód szabadon kipróbálható lesz

Bár nem vett éppen repülőrajtot a Capcom ikonikus verekedős játéksorozatának legújabb darabja, a cég teljes mellszélességgel kiáll a Street Fighter 5 támogatása mellett: 2020-ig terveznek a játékkal, nem hagyják eltűnni a süllyesztőben. Ennek már év elején már tanúbizonyságát tették, amikor bejelentették, hogy az idei E3 során nagy meglepetésekre számíthatunk, de juthat belőlük a ComicConra is.

Most ennek mintegy felvezetéseként, a sokat kritizált kapcsolódási problémák kikupálásával foglalatoskodtak, a Capcom Fighters Network (CFN) gyakorlatilag az alapoktól épült újra, valamint a játékegyensúly helyrebillentésére további változtatásoka is eszközöltek. Mindezek tesztelésére azonban játékosokra van szükség, lehetőleg minél többre, úgyhogy jövő hét folyamán, március 28-tól április 3-ig bárki ingyen játszhat a játékkal, az összes létező karakterrel. Mielőtt azonban örömujjongásban törne ki mindenki, azt tudnotok kell, hogy ez egy béta kliens és csak az online játékmód lesz elérhető.

A CFN fiókkal már rendelkező játékosoknak plusz teendője nincsen, felhasználói adataik mindenestül megmaradnak, statisztikáikkal együtt. A béta alatt elért eredmények azonban törlésre kerülnek annak lezártakor, és minden visszatér az eredeti kerékvágásba, a béta kliens pedig az eredmények kiértékelése és a szükséges változtatások elvégzése után válhat véglegessé.

street-fighter-v-laura.jpg

Ti tesztek majd egy próbát a játékkal?