• Nyilvános a Street Fighter 6 kezdőcsapata
  • Összesen 18 karakterrel indul a játék
  • De később további harcosokkal bővül

A Tokyo Game Show miatt elég nagy a mozgolódás a Street Fighter 6 körül, tegnap kaphattunk már némi betekintést például a saját karakterrel történő felfedezésbe, de az Extreme Battle különféle módosítókkal megbolondított küzdelmeit is megcsodálhattuk pár képkocka erejéig. Egy-két visszatérő név is elhangzott, most pedig már a teljes kezdőcsapat nyilvánossá vált, összesen 18 harcos eshet egymásnak a játék megjelenésekor. A listát a Street Fighter 6 hivatalos Twitter fiókján tették közzé, és a következőképpen fest: Luke, Jamie, Manon, Kimberly, Marisa, Lily, JP, Juri, Dee Jay, Cammy, Ryu, E. Honda, Blanka, Guile, Ken, Chun-Li, Zangief, és Dhalsim.

Hónapokkal ezelőtt sajnos kiszivárgott már a játszható karakterek lényegében teljes listája, így aki nyomon követte az eseményeket, azt talán nem érte meglepetésként a fenti névsor. Pár akkor leleplezett karakter, például Akuma, Rashid, Ed, Mimi és egy titokzatos új jövevény, A.K.I. viszont nincs a listán, valószínű, hogy ők DLC karakterekként érkeznek a későbbiekben. Figyelembe véve a játék szezonbérleteit sok új harcosra számíthatunk majd a játék 2023-as megjelenését követően.

A Street Fighter 6 kihagyhatatlan darab mindenki számára, aki él-hal a verekedős játékokért! Ha érdekel a játék, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.