• Ken, Blanka, Dhalsim és E. Honda is visszatér a Street Fighter 6-ban
  • Október 7-10. között kerül megrendezésre a játék zárt bétája

Természetesen a Capcom sem hagyta ki az idei Tokyo Game Show-t, a kiadó pedig többek között rengeteg Street Fighter 6 látnivalóval és részlettel érkezett a rendezvényre, melyből megtudhattuk, hogy Ken, Blanka, Dhalsim és E. Honda is visszatér majd az új felvonásban, illetve hogy pár szerencsés már október 7-10. között kipróbálhatja a játékot zárt bétájában, amire ITT lehet jelentkezni egészen szeptember 30-ig. 

A Capcom emellett betekintést engedett a játékmódokba is, melyek részeként a játékosok megalkothatják majd saját harcosukat is, hogy aztán bebarangolják a a virtuális világot, mesterekkel és másokkal összecsapva váljanak erősebbé újabb mozdulatokra szert téve, valamint különböző minijátékokkal szórakoztassák magukat. A Street Fighter 6 másik újdonsága az Extreme Battle lesz, melyben számos nehezítő körülmény – átszaladó bikák, robbanó labdák, sokkolórudak – mellett kell győzedelmeskednünk a ringben.

A Street Fighter 6 kihagyhatatlan darab mindenki számára, aki él-hal a verekedős játékokért! Ha érdekel a játék, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.